Broome

Deze plek ligt erg afgelegen aan de noordwestkust van Australië. Het is meer dan 2300km naar Perth en rond de 1800km van Darwin af. Broome wordt geroemd om het prettige klimaat, de prachtige witte stranden en de turquoise kleurende wateren. Dit maakt het natuurlijk een droombestemming! Verder is Broome bekend geworden door de grote hoeveelheid parelschelpen die hier vroeger voor de kust werden gevonden.

Cable Beach

Het spierwitte strand staat bekend als Cable Beach. Het strand is prachtig wit en meer dan 20km lang. Dit strand wordt internationaal geroemd als een van de mooiste stranden ter wereld. Dit is zeker iets wat je moet bezoeken wanneer jij West Australië bezoekt.

Wil jij het strand op een exclusieve manier bezoeken? Dit kan! Boek een tour op een kameel in de avond voor een onvergetelijk uitzicht en ervaring natuurlijk.

Dinosaurus voetafdrukken

Waar kom je nou nog 130 miljoen jaar oude dinosaurus afdrukken tegen? Nou die vind je in de rots bij Gantheaume Point waar ze nog bewaard zijn gebleven. Deze rotsen liggen maar 6km van Broome vandaan. Wanneer het water eb staat, kan je ze vanaf het rif vanaf de top bekijken.

Accomodaties in Broome