Karijini National Park

Doordat er zo veel ijzer in de grond zit in het Karijini National Park, kleurt een groot deel van het park in de kleuren brons en oranje. Je vindt hier steile kloven, rode termietenheuvels, verschillende watervallen en natuurlijk de gekleurde vlaktes. Wij garanderen je dat je beloond zal worden door de prachtige kloven die ook wel gorges genoemd worden. De watervallen zijn ook zeker een aanrader. Wel is het verstandig om rekening te houden met dat het hier vrij warm kan worden. Het park is echt een must see wanneer je door West Australië reist.

Wanneer je deze plek bezoekt, raden wij het aan om met een 4WD aangedreven auto te bezoeken. Op het moment dat je niet zo’n auto huurt, kan het erg lastig worden door de vele kloven.

Accomodaties Karijini National Park

Je zal in het park verschillende plekken vinden om te overnachten. Wij vertellen je wel alvast, verwacht niet veel luxe en het kan aan de prijs zijn. Dat komt natuurlijk omdat er niet veel andere opties zijn. Daarom hebben wij de beste plekken alvast op een rijtje gezet.